måndag 10 augusti 2015

En lätt sommarrätt

Här bjuder jag på en väldigt lättlagad och supergod pastarätt. 

2 personer

200 gram valfri pasta
100 gram Anamma Vegobitar
1 morot 
1 burk Oatly iMat Fraiche
1/2 paprika
1 Fetaost
Basilika
Parmesan
Salt
Citronpeppar
Chilipulver
Vitlökspeppar 
Olivolja

Koka pastan enligt beskrivningen på förpackningen. Stek upp vegobitarna i lite olivolja tillsammans med vitlökspeppar och chilipulver. Riv moroten och skär paprikan och fetaosten i fyrkanter. Hacka basilikan fint.

När pastan är klar så häller du ut vattnet och blandar i iMat Fraiche, morot, paprika, fetaost samt hackad basilika.

Salta och peppra efter smak.

Lägg upp på en tallrik och riv parmesan över.

Hoppas det smakar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar